Всі шукають ідеальні рішення та ідеальних людей

В

Всім потрібні ідеальні рішення в побудові компаній, ідеальні рішення в продажах, в налаштуваннях процесів. Для цього відповідно обов’язково потрібні ідеальні люди, щоб все це реалізувати.

Тільки проблема в тому, що ідеальних рішень не буває, годі й говорити про ідеальних людей. Багато з нас, чомусь переконані, що існує магія — такий собі набір секретів/точних інструкцій, які дозволяють моментально досягати найкращих результатів.

Існують прості набори правил, які потрібно використовувати для того, щоб збільшити свої шанси на успіх. У кожного вони свої. Проте для всіх перше правило завжди однакове: це багато і системно працювати. А якщо ще й спробувати робити це розумно, постійно відслідковувати результати, тестувати різні підходи та інструменти, то з часом ви напрацюєте свій досвід, і у вас викристалізуються власні процеси та алгоритми, а згодом і результати не змусять на себе чекати.

Не всі готові чекати. Однак, як говорив мені колись один мій знайомий, якщо хочеш моментальних результатів, то влаштуйся працювати майстром з ремонту взуття — будеш відразу бачити результат.

Немає унікальних рішень, магії. Ми не в Хогвартсі.

Діють ті самі принципи, що й тисячу років назад, просто інструменти трохи змінились.

Додати коментар

останні дописи