​«Україна / Росія 2022»

Із такою темою нещодавно ми розіслали повідомлення усім із KindGeek. Ділюсь з вами його основними тезами, які, на мою думку, можуть бути корисними і вам.

Вторгнення Росії на Українську землю сталося вже як 8 років тому і ми продовжуємо в цих умовах щодня робити свою рутину, але попри всі можливі і неможливі варіанти розвитку подій – цього разу ситуація має безпрецедентний розголос в західній пресі та увагу світу до Російсько-Української війни.

Ми сподіваємося, що ця ситуація швидко деескалується та рівень напруги знизиться, але ми повинні бути готовими до будь-якого розвитку подій.

🔺 Підготували план дій, який, у разі загострення ситуації відразу впровадимо в дію. Щодня уважно стежимо за ситуацією, щоб бути готовими до швидкого реагування. 

🔺 Зараз спостерігаємо збільшення кількості кібератак на українські організації. Тому будьте обережними в кіберпросторі. 

🔺 Будь ласка, ставтесь відповідально до особистого інформаційного поля, та не слідкуйте за ситуацією, переглядаючи/свайпаючи новини кожні кілька хвилин. Уважно перевіряйте будь-яку інформацію в офіційних джерелах комунікації.

🔺 У випадку, якщо виникне загроза безпосередньо для когось із вас, наша компанія буде допомагати всім можливим у тому числі і з релокейтом у безпечні частини країни.

🔺 Вашим особистим завданням також є потурбуватися про власну безпеку та безпеку ваших близьких. Тому радимо вам скласти особистий антикризовий план, та продумати кроки на випадок усіх можливих варіантів розвитку подій. Також ознайомтесь з брошурою, яку підготували Український Центр Стратегічних Комунікацій разом з Міноборони.

🔺 За останні кілька років Революції Гідності, окупації сходу країни та анексії Криму ми пережили чимало втрат, та гуртом впоралися із основним ризиком — збереженням суверенітету нашої Держави. Ми повинні й надалі добре виконувати свою роботу, зберігати спокій, підтримувати армію, та дуже прискіпливо та уважно аналізувати своє інформаційне поле, щоб не допустити паніки, маніпуляцій та хаосу. Адже це і є однією з основних цілей ворога — дестабілізувати населення та посіяти розбрат та паніку.

🔺 Зараз основне наше завдання підтримувати свою армію, та не допускати ворожих меседжів у інформаційне поле наших сімей і нас самих, які здатні демотивовувати нас.

🔺 Якщо не виключати найгірший варіант розвитку подій, кожному з нас необхідно бути готовим захищати свою країну, місто, район, оселю. Для того, щоб населення було готовим, Міністерство Оборони створило відповідну законодавчу базу, яка полягає в побудові Системи національного спротиву. За посиланням рекомендуємо ознайомитись із базовою інформацією про це.

🔺 Ця ситуація є однією з багатьох за останні 8 років. Події все ще розгортаються, і результат залежить від багатьох груп, і в першу черзу від українського народу. Ми готові впоратися з усіма ризиками, що можуть виникнути (плани на випадок надзвичайних ситуацій). У 2015 та протягом наступних років ми пережили надзвичайно складні обставини і завжди підтримували якісний рівень обслуговування наших клієнтів.

Ми ще раз хочемо наголосити, що ми переконані в здатності нашої армії, захистити нашу країну. І пам’ятайте, якщо росіяни вирішать вторгнутися до нас повномасштабно – це стане початком їхнього кінця.

Залишайтеся спокійними, зосередженими, оптимістичними та підтримайте Українську Армію! 🇺🇦

Додати коментар

останні дописи