​Навіщо Starbucks тролить своїх клієнтів і неправильно пише імена на стаканчиках?

Ранковий пост до кави і про каву ☕️

Хоч в Україні і немає представництва Starbucks, мабуть, багато з вас були хоча б раз у цих кав’ярнях за кордоном. Ви помічали, що бариста часто неправильно пише ваше ім’я? Це має пояснення і не просто тому, що у вас важке за написанням ім’я — неправильно пишуть навіть традиційне Kate.

«Іменні» горнятка – це фішка Starbucks, яка має на меті підкреслити «унікальність напою, зробленого індивідуально для кожного гостя».

Американський YouTube-кaнaл Super Deluxe свого часу провів експеримент у п’яти pізних кав’ярнях Starbucks. Ім’я Moллі майже всюди написали з помилкою, хоч це традиційне американське ім’я. Пізніше цю теорію вирішила перевірити більш серйозна організація – Brandwatch. Вони прослідкували твіти з CШA і Beликoбpитaнії про Starbucks. Щодня мінімум 50 користувачів Twitter постили твіти про неправильно написане ім’я. Виходить — безкоштовний маркетинг лише через неправильно написане ім’я.

Адже у наш час, зауваживши на стакані напис із смішною помилкою, ви навряд чи підете скаржитися на баристу. Натомість більшість полізе за телефоном, аби запостити фото брендованого стаканчика 🙂

Додати коментар

останні дописи