Нещодавно один російський фонд пропонував нам поговорити щодо інвестицій в наш продукт SignSpot.

Н

На 7-ий рік війни наша позиція в KindGeek незмінна. Для нас є різниця: ми не працюємо з російськими грошима, в які б гарні обгортки вони не були загорнуті.

Звичайно, це особистий вибір кожного, і публікую це тому, що, на жаль, останнім часом часто доводиться бачити, як різні українські компанії закривають на це очі і працюють з Росією, легко знаходячи для себе виправдання, типу: «бізнес аполітичний», «з Росією немає ембарго», «я створюю робочі місця» і так далі.

Будь-якому вчинку можна знайти обґрунтування. Просто пам’ятайте, що за таку суспільну амбівалентність Україна вже століттями платить дуже високу ціну.

Справа в тому, що люди, які працюють проти України в інтересах російського імперського проєкту завжди дуже чітко знають, що вони повинні робити і говорити: які цінності нівелювати, який вектор розвитку знищувати, яких героїв прирівнювати до демонів, яку мову та національні символи знецінювати. Відкрито, чітко, стабільно.

А ми постійно через свою амбівалентність, м’якість, політкоректність і це постійне «ну не все так просто», «є багато але» — топчимось на місці. Даємо цим ідеями шанси на збільшення терміну, який ми перебуватимемо в сірій зоні.

Щоб діяти в інтересах України не потрібно носити вишиванку, співати гімн і голосно кричати «Слава Україні!», достатньо всього лише добре робити свою роботу і робити правильний вибір в стратегічних та однозначних питаннях.

Усіх з Днем українського добровольця! 🇺🇦

Додати коментар

останні дописи